FLEXLEASING eller SPLITLEASING

Attraktiv ydelse til dig, der ønsker en bil ud over det sædvanlige

FLEXLEASING

Er til dig, der ønsker en bil i luksusklassen, hvor der ikke er sparet på ekstraudstyret. Bilerne er ofte kun let tilkørte, og da afgiften på denne leasingform kun betales månedsvis så længe kontrakten løber sikrer du dig en lempelig afskrivning fritaget for usikkerhed ved afgiftsændringer mm.

SPLITLEASING

Lav ydelse til dig, der kører meget erhvervsmæssigt.

Med Splitleasing hos Aalborg Auto-Import / Aalborg Auto Center A/S udarbejder vi to kontrakter. Den ene til dig som privatperson, og den anden til din arbejdsgiver. Udgifterne fordeles mellem jer og varierer løbende afhængig af, hvor meget du har kørt privat og på job. Som tommelfingerregel bør dine erhvervskilometer min. udgøre ca. 75% af dine samlede km for at denne løsning er optimal.

De ovennævnte leasingformer kan vælges som: 

Finansiel: Hvor du som kunde selv står for restværdien. Værdien aftales ved kontraktens indgåelse. 

eller 

Operationel: Hvor Aalborg Auto-Import / Aalborg Auto Center A/S står for restværdien således at du kun skal nyde køreturen og ikke bekymre dig om usikkerheden omkring gensalgsprisen.

Du er meget velkommen til at kontakte Aalborg Auto-Import / Aalborg Auto Center A/S for yderligere information samt udarbejdelse af tilbud.